4 honapos kisfiamnak adtam kostoloba reszelt almat, es almas kortes bebikajat, Nem lessz ettol semmi baja?
4 hónapos korban nem korai a hozzátáplálás.Az almához keverhestz kekszet is.Inkább friss gyümölcsöt adj neki a bébikaja helyett. Később adhatsz neki zöldésgféléket is,ha már egy evést a gyümölccsel kiváltottál. A ti kajátokból ráérsz 6 hónapos korában adni.
3 gyerekes anyuka.
Szerintem kicsit azért legyél óvatosabban. Egyszerre csak egy dologgal kóstoltasd. Pár nap elteltével adhatsz neki új ízt. Azért, hogy nehogy allergiás legyen és ha mégis, tudd mire.
A másik pedig, hogy szerintem döntsd el mit szeretnél: hozzátáplálni ilyen korán - ámen, a te döntésed.
de azt írod, hogy még nem akarsz hozzátáplálni - akkor mire jó h. adsz neki pár kanállal?? és ha kérne még?-nem kap többet mert te még csak kóstoltatni szeretnéd?
Kinézi a kaját a szátokból - nagy ügy. Ez már csak így lesz, később is. Teli gyomorral is. Max ne egyetek előtte.
Szerintem a babának nem jó, ha elkezded etetni, de abbahagyod.
Hát,anyatejes babának 6 hótól ajánlják a kostoltatást.Tápszeresnek 4 hóstól.
Én várnék vele.
15hós kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!