Ha éjszaka teát adtok a babátoknak mindig megmelegititek? Mikortól ihatják szobahömérsékleten?
Figyelt kérdés
2016. nov. 8. 06:51
1/6 anonim válasza:
Àt kell szokatni vízre szép lassan, aztán rájön hogy ezért nem érdemes felkelni. Ha mindig készenlétes, vagy akkor sosem fogja végigaludni sz éjszakát. Ha normálisan fűtött lakásban vagytok nem kell melegítgetni semmit. Abba meg bele ne mrnj hogy a kisfőnők diktáljon :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet ;-)
2016. nov. 8. 09:17
3/6 anonim válasza:
Mennyi idős?
Én sosem adtam neki éjszaka teát. Amíg pici volt, enni kapott éjjel, aztán később átaludta az éjszakát. AMikor ébredt, csak visszaringattam. De ha szomjas lett volna, biztosan vizet adtam volna éjjel.
4/6 anonim válasza:
Én alapból ha teát adnék a gyereknek éjszaka, akkor szobahőmérsékleten adnàm. Viszont a szopi elhagyása óta csak vizet kap. :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem probald vizre szoktatni. Kesobbiekben nem tesz jot a fogainak ha teaban aznak egesz ejjel
6/6 anonim válasza:
Én sosem voltam annak a híve,hogy éjszaka itatni egy babát, így nem is tettem.
Etetni megetettem amíg igényelte,de itatni nem,mert akkor mindig felkelt volna.Így elsőfiam 9 hónaposan, második fiam 3 hónaposan már teljesen végig aludták az éjszakát.
De ne melegítsd, ha hideg akkor kevesebbet is iszik belőle és lassan leszokik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!