Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babám Megfázott mit célszerü...

Babám Megfázott mit célszerü neki adni? Gyógyszeren kívül.

Figyelt kérdés
2008. okt. 5. 08:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én C vitamin cseppet adok neki / Cebion /, ezen kívül édes kömény teát főzök neki, mert jó a légutakra is, hurutoldó hatása van. És a teába is teszek pár csepp citrom levet, bár nem tudom mennyi idős a babád, mert az enyém már 9 hónapos, ő kaphat már citromot.
2008. okt. 5. 08:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A Cebion cseppeken kívül bevállt még a szobájában esténként a kamillás gőzölés is illetve a folyamatos orrszívás.
2008. okt. 5. 08:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Most 3hónapos
2008. okt. 5. 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Orrcsepp, orrszívás mindenképp. Én most vittem a babám dokihoz, mert nagyon náthás szegényke. A gyógyszeren kívül kalciuminjekciót is írt (bele lehet tenni a teájába), attól állítólag kevesebb lesz a váladék.

Egyébként azért szerintem mutasd meg dokinak. Az enyém 5 hetesen volt náthás először, hiába szívogattam az orrát, nem kapott gyógyszert, 3 nap múlva befulladt, és az intenzíven kötöttünk ki. Ezért ma el is vittem az ügyeletre, ugyan a férjem mondta, hogy ki fog akadni az orvos, hogy egy kis náthával odaviszem. De én nem mertem várni holnapig. A doki nem akadt ki.

2008. okt. 5. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én Cebiont és Oscillococcinumot adtam neki (homeopátiás, nagyon jó) és a hátát Baby Loof balzsammal kentem este és reggel. 5 nap alatt túl volt a betegségen. Az Oscillococcinum nálam is csodákat tesz mindig, nem jön ki annyira a betegség mint egyébként, és nagyon hamar elmúlik, de úgy látom a babánál is jó.
2008. okt. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!