Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek kisfiam...

Mi a véleményetek kisfiam betegségéről?

Figyelt kérdés
Tegnap délután 1 órától lázas,38,2-vel kezdte,éjjel 39,4 volt neki,ma reggel 39,2.Tegnap délután azt mondta neki a doki,hogy hasmenős vírusa van(se nem hányt,se hasmenése sincs!)Ma reggel felhívtam,azt mondta,azért nem volt még széklete,mert nem evett(tegnap délután tényleg csak 2 főtt krumplit evett),ma 11-kor megevett egy nagy tányér húslevest,sok sárgarépával.Szerintetek ha hasmenéses vírusa van,akkor nem kellett volna már valaminek lennie?Fél 12 óta alszik,lehet,hogy majd utána lesz valami?Szerintem semmi köze a betegségének a hasmenős vírushoz,de hát ugye én nem vagyok orvos.Mi a véleményetek?
2010. ápr. 28. 13:12
 1/7 anonim ***** válasza:
hát a hányás-nasmenéses vírus egyértelmű jele a hányás-hasmenés. szerintem is más lehet. Lehet, nem látott még semmit a torkában, mára lehet, már látná, hogy piros.. nekünk volt ilyen.
2010. ápr. 28. 13:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Direkt felhívtam reggel,hogy mi van,erre mondta,hogy majd jön a hasmenés...Hát nem tudom,lehet,hogy dokit kéne váltanom?
2010. ápr. 28. 13:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam ugyanezt csinálta nemrég. Magas láza volt, félrebeszélt, de nem fájt semmije, nem ment a hasa, nem hányt és nem volt piros a torka. Már azt is mondta a doki jön a hátsó foga attól van (hozzáteszem 6 éves!). Ezt megismételte egy hét különbséggel még kétszer. Kértem neki egy vérképet és kiderült, hogy vírusfertőzése volt, csak nem jött ki rajta semmi a lázon kívül. De a hasmenős-hányós vírusnál szerintem a hasmenés már jelentkezett volna.
2010. ápr. 28. 13:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk nem olyan rég volt 2-3 napig bőven 38C' feletti láz!

Semmi tünet nem kisérte, még a torkát is megnéztem nem volt piros! Orvosnak, azért nem szóltam, mert nem tudtam mit mondani tünetként! A kedve, étvágya jó volt 1 éves babámnak!

Oltásnál jött a doki és megemlítettem Neki és, azt mondta, hogy valamit benyalt, akár itthon a padlóról is!

Ahogy jött, úgy el is múlt a láz!

Ha, hányás-hasmenés lenne, akkor azt észrevennéd!!

Elég furi a dokid! Elöbb diagnosztizál, aztán várd a tüneteket!

Jobbulást a babádnak!

2010. ápr. 28. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,hát igen,elég furcsa helyzet ez!
2010. ápr. 28. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Enyém is ezzel küzd szegény vasárnap óta,csak tápit hajandó enni,de nekünk mandulagyulladásunk van,szerintem az orvos igencsak nem volt alapos. Ha hasmenéses-hányásos nyavajátok lenne,már rég kijött volna szegénykéből a krumpli is meg a folyadék is... :(

Jobbulást nektek is!!

8 hós baba anyukája.

2010. ápr. 28. 14:29
 7/7 anonim ***** válasza:

:)

ahányós-hasmenős vírus hányással és hasmenéssel kezdődik értelem szerűen, és utána esetleg a láz.

ha nem is evett, attól még menne szegénynek a hasa,(víz) és a hányinger meglenne(max vizet vagy gyomorsavat hányna)

láz sokmindentől lehet.

lehet, hogy a torka gyulladt

2010. ápr. 28. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!