Hány hetesen aludta végig a babátok az éjszakát, etetés után?
Sziasztok.
Kislányom 1 hónapos, 4-5 óránként eszik egyelöre. Hajnalban egyszer biztosan felkel enni altalaban hajnali 3-4 ora kozott, aztan utana van hogy nehezen alszik vissza.
A mi szobankba van, sajat kiságyba. Viszont arra lennek kivancsi, hogy altalaban hany honapos koruktol alusszak at az ejszakat? Mondjuk ugy, h este 11-kor lefektetem es reggel 7ig alszik. Letezik ilyen? 🙂😀 Egyebkent mas miatt nem kel fel sosem ejjel csak enni kér. Meg egyaltalan nem siros baba. Hala Istennek. Orulnek ha olyan 2-3 honaposan mar ataludna az ejszakat es tobbet tudnek pihenni.
A fiam első naptól 6-tól aludt 11kor cicizett egyet és reggel 8-9 aludt megint. Ez nem sokat vàltozott csak 7 kor tettem le aludni és reggelig aludt. Ma màr nagyfiú, de nincs gondja az alvàssal :-) Simàn alszik 12-14 óràt ha megteheti.
A lànyom 3-4 órànként kelt enni éjjel kb 2-3 hónapos koràig 7kor fektetem le,aztàn csak 1x kelt, utàna 6 hónaposan fogzott és órànként kelt kb 1 hónapig, most 7 hónapos múlt és 1x kel 1 órakor enni,aztàn reggelig alszik,a tesóval kelünk 7 körül.
Mindkét gyerek teljesen màs. Szerintem nincs olyan, hogy egy bizonyos kor utàn mindegyik àtalussza az éjszakàt( na jó,felnőttként màr biztos :-) ), van aki még 2 évesen is kel. Ez sajnos ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!