Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 Éves 4 hònapos fiam...

1 Éves 4 hònapos fiam van, aki még nem indult el. Kinek mikor indult el a gyermeke, mit produkált . év . Hònapig?

Figyelt kérdés
voltunk orvoshoz ott azt mondták hogy kövèr gyerek 11.5 kg, eddig csak csuszik,ül de felülni is kèsőn ült fel 12 hòs volt mikor már stabilan ült,most meg butoroknál megyen
2016. nov. 6. 16:13
 1/6 anonim ***** válasza:

A fiam 8 hósan felállt, 9 hósan kapaszkodva, de instabilan járt, de kapaszkodás nélkül csak 14 hósan.

A húgom 16 hósan, mert lusta volt. Anyám hozentrogerrel lógatva rugdosta előre a lábait. A 85-ben még nem volt babagyógytorna stb.

A mostani állás szerint, ha 16 hósan nem kezd el menni, akkor érdemes fejlesztésre vinni.

2016. nov. 6. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Pont a 9.hónapjának az utolsó napján indult el. 10 kg. Ezen kivül meg mindent tud: kuszin, maszni
2016. nov. 6. 16:27
 3/6 anonim válasza:
14,5 hós babám van most kezdett el járni, de inkább mászik, ha gyors akar lenni. Mi jártunk 10,5 hói Dévény féle tornára. Váll és nyaki izmok merevsége miatt, és a lába is felemásan állt kifelé. A családunkban több baba is volt aki, hasonlóan a Te babádhoz 16-18-19 hónapos korában indult el. kb. 1 évesen ültek fel és az egyik még csak kúszott. A szülők voltak velük neurológusnál, a Pető intézeti gyógytornásznál, megállapították, hogy jóirányú a mozgásfejlődésük, ezért nem kellett tornára hordaniuk. 18 hónapos korig normálisnak tartják a járás indulását. Nekem nagyon jó tapasztalataim vannak a Dévény tornával, pár alkalom is sokat segít. és adnak otthoni tornázós tippeket is. Minden jót nektek.
2016. nov. 6. 16:36
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyszer csak elindul, ez még belefér szerintem. De ne mondd mar a saját gyerekedre, higy kövér. Nagyon negatív jelző. Az én babám is duci, 12 kiló, kislány ráadásul 14 hónapos, de a súlya nem volt akadály. Elindult egy évesen.
2016. nov. 6. 17:11
 5/6 A kérdező kommentje:
az orvos mondta hogy nem veszi maga èszre hogy kövèr èn csak nèztem az orvosra hogy most mi van, az orvos szavával irtam az üzenetet, mèg nem tudnám dèvènyeshez vinni mèg mert kárpátaljaiak vagyunk ès a babám utlevele mèg nincs kèsz
2016. nov. 6. 19:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Ráér 18 hónapos koráig elindulni.

Teljesen időben van, nincs lemaradva.

Ülni se ült fel későn.

2016. nov. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!