2 hós babám tegnap óta náthás, vigyem sétálni?
azért kérdem, mert nem tudom...
tegnap volt rajta egy hosszú ujjas, rajta egy rövidujjas body, alul leggings zoknival, sapka, és egy plüss overáll, levegőn kb 40-50percet volt de nem egybefüggően, voltunk 2 boltban is. Mégis megfázott...
Nekem a 7 hosom nathas mar egy hete.bar szerintem a foga miatt,mert amiota kibujt szepen mulik a natha.
Levegon egyaltalan nem folyt az orra.jokat aludt.
Viszont szerintem keves ruha volt rajt....
A plusson attfuj a legenyhebb szel is.
En most a kisfiam ugy viszem ki,hogy egy hosszu bady,egy harisnya,egy pulover,vekony overal(nem belelt,de nem pluss,rendes overal anyag) vekony sapka,de az overal kapucnia is ra van huzva a fejere es meg vekony pleddel betakarom.
Estefele mar a labzsakot is rahuzom.
Ha hidegebb lesz akkor vastagabb overalt kap,vastag sapit es melegebb pulovert.
Agyon oltoztetni sem kell a gyereket,de azert ha fuj a szel pl akkor mindenkepp olyan overal kell,amin nem fuj at.
Ja,es ugye mi mar a sport reszben setalunk,nem mozesben,ez eleve nyitottabb.
Utolso vok.
Most nez,hogy pukover sem volt rajt?az kellene mindenkepp.
Es ha boltba mesz ott vetkoztesd.legalabb a cipzarakat huzd le,sapit vedd le.de a legjobb,ha az iveral felso reszebol kiveszed.
Gondolj bele a boltban van 24-25 fok(felenk legalabbis)en is leizzadok kabatban,folyik rolam a viz.
Most ha leizzad,utana ujra ki a hidegbe izzadt testel,akkor konnyen megfazik.
Szoval boltban mindenkepp vegyel le rola ezt azt.
mózesban volt, alig lógott ki a buksija, nem fújhatta a szél. igen persze mindig kicipzározom mikor bemegyünk valahova, meg a mózes tetejéről a védőt is lecsatolom olyankor.
ilyen volt rajta legfelül:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!