Letezik olyan hogy 1 honaposan csak fel orat alszik napkozban? Bovebben lent
Nekem mindkettő szenvedve aludt napközbe. Amit bantam is meg nem is. Azért bántam mert még kicsik voltak kell az agyuknak a fejlődés kikapcsolás. Masrészről azért nem bantam mert igy tutira nem keverték az éjszakát a nappallal.
Mai napig rossz alvók nappal. Egyszerűen ilyenek. A lányom nem volt hasfájós a fiam viszont igen. Ő nagyon sokat szenvedett az első két hónapban. Minden idegszálammal kivoltam. Ha a férjem nincs szabin biztos megkattanok hogy egész nap sir.
Nálunk túlpörögnek és átesnek a holdponton azert nem alszanak, pedig lehúzom a redőnyt halkan szól a mese mert fehér zajra tudnak aludni de semmi. Este meg mar 7kor mindenki kidől mert elfáradtak. Ha tiszta csend volt se értem el valtoztást az alvás terén.
Ha hasfájós majd kinövi.
Én nem hordoztam őket vagy autósülésbe raktam őket és úgy vittem magammal mindenhova vagy pedig babakocsiba. A kisagyat szigorúan csak alvasra lehet használni. Nem szabad keverni hogy lerakod oda még csinálsz valamit.
Kitartást kivánok!
Én lassan 3 éve nem aludtam egy jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!