Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szájpenész viszket? 8 HETES...

A szájpenész viszket? 8 HETES babámnak szájpenésze van és alkezdtem a rózsmézzel kezelni, azóta rakja az öklét a szájába és sokat nyáladzik. Bővebben lent

Figyelt kérdés

A foga még nem jöhet gondolom. Éhesnek sem éhes mert közvetlen evés után is csinálja, amikor már nem fogad el tejet.

Valakinek hasonló?

2010. ápr. 27. 13:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt csinálta a kicsim de mikor már nem kentem abbahagyta.Gondolom zavarja.
2010. ápr. 27. 13:34
 2/2 anonim ***** válasza:
8 hetes a kislányom, nincs szájpenésze, ő is az öklét dugdossa a szájába, és nyalogatja....és közben nevetgél neki. Most kezdi megismerni a kezecskéjét. Lehet, hogy a kettő nálatok sincs összefüggésben !? Tanulási folyamat része, hogy először a saját kezét veszi a szájába.
2010. ápr. 27. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!