BCG oltás nem fakadt ki. Volt ilyen valakinél?
Jelen!
Egyik gyereknél se fakadt ki. Bőr alatt göb volt tapintható egy ideig. Ennyi.
Azóta se szóltam semmit emiatt. Bevan irva megkapták mar szólt volna a doki ha valami baj lenne vagy a védőnő.
Nagyon sokaknàl nem fakad ki. Ha van egy kis csomó, azt elfogadjàk. Nàlunk mindkét gyereknek csak egy kis piros pötty volt.
Nekem sem làtszik egyàltalàn a helye. Mìg van olyan ismerősöm,velem egykorú akinek.mint egy pecsét akkora hege van.
Ez tök szervezet függő,kinek hogy reagàl.
Ha semmilyen reakció nincs akkor oltjàk újra.
Fiamnak 7 éve kifakadt. Akkor még azt mondták, ha nem lenne reakció, újra oltanák.
Most a lányomnak csak egy pici pötty látszik. A védőnő mondta, hogy nem gond, a lényeg, hogy van reakció, de ha nem lenne, akkor sem oltanák újra. Azt is mondta, hogy mostanában évente 2-3 gyereknek fakad ki évente (!) a körzetében.
Nálunk nem látszott belőle semmi! Gyanús is volt h még csak nem is láthattam ahogy oltják.( Akkor volt az oltóanyag hiàny és kb 2 hónap múlva kellett visszamenni oltatni)
Nekem is azt mondta a gyerekorvos h biztos megkapta...
Van ilyen h semmit nem látni náluk stb!
Hát nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!