Akinek külön szobában alszik a babája, hogyan oldja meg, hogy mindig be legyen takarva?
Én 8-9 hónaposan tudtam a kisfiamra hálózsákot adni. Nyáron nem erőltettem, előtte meg bukott, naponta azt nem lehet cserélgetni. Szóval egész idáig takarós volt, nappal most is takarom. Olyan nincs, hogy nem marad meg benne, más választása nincs. :) Nem tudja levenni. De nem is akarják, hidd el. Az én kisfiam is sajtkukac, bejárja az egész ágyat, semmiben nem akadályozza a zsák, megteszi abban is. Sőt, két napja fel tud állni, a zsákban ugyanúgy feláll a kiságyban, ezen meg is lepődtem. Hidd el, hogy szeretik a babák/kisgyerekek a hálózsákot, sajtkukacoknak is ugyanúgy tökéletes.
Ja, én az összeset Vaterán vettem 1-2 ezer forintokért.
Evekig egyutt aludt velunk mindharom. Nem ebredtunk orankent takargatni.
Baratnom lanya hat eves, halozsakban alszik pici kora ota.
Hálózsák. Kb 3 éves koráig (simán ment át is jött hozzánk benne).
Azóta takaró, mert tud takarózni.
Ujjatlan hálózsákot használtunk.Ilyet:
Tavaly októberi a babám, tavaly télen ilyenben aludt: [link] (Nagyon bukós volt, sima hálózsák szóba sem jöhetett, ennek lehet textilpelust rakni a feje alá.) Mikor megtanult kibújni belőle, addigra már pont melegebb lett az idő, pléddel takargattam.
Én is azt gondoltam, hogy nem bírja majd a hálózsákot, de kipróbáltam, mert folyton kitakarózott, és elviseli. :)
Hálózsák.
Turiban lehet olcsón kapni, a próba kedvéért.
19-es!
Én már írtam, hogy kamáslis hálózsákot használunk, abban simán tud menni. cseppke.hu (a minta alapján egy barátnőm varrja azóta a különböző vastagságúakat)
(4-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!