Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek külön szobában alszik...

Akinek külön szobában alszik a babája, hogyan oldja meg, hogy mindig be legyen takarva?

Figyelt kérdés
Tíz hónapos babám folyton kitakarózik, félek, hogy megfázik.
2016. okt. 27. 09:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Én 8-9 hónaposan tudtam a kisfiamra hálózsákot adni. Nyáron nem erőltettem, előtte meg bukott, naponta azt nem lehet cserélgetni. Szóval egész idáig takarós volt, nappal most is takarom. Olyan nincs, hogy nem marad meg benne, más választása nincs. :) Nem tudja levenni. De nem is akarják, hidd el. Az én kisfiam is sajtkukac, bejárja az egész ágyat, semmiben nem akadályozza a zsák, megteszi abban is. Sőt, két napja fel tud állni, a zsákban ugyanúgy feláll a kiságyban, ezen meg is lepődtem. Hidd el, hogy szeretik a babák/kisgyerekek a hálózsákot, sajtkukacoknak is ugyanúgy tökéletes.

Ja, én az összeset Vaterán vettem 1-2 ezer forintokért.

2016. okt. 27. 10:11
 12/23 anonim ***** válasza:
75%

Evekig egyutt aludt velunk mindharom. Nem ebredtunk orankent takargatni.

Baratnom lanya hat eves, halozsakban alszik pici kora ota.

2016. okt. 27. 10:18
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

Amikor az en ikreim kisebbek voltak, ilyet adtam rajuk: [link]

Kesobb pedig ilyen pizsamat, ami belelt es ra is van irva, h nem kell takaro. Nagyon szeretik. [link]

2016. okt. 27. 10:43
 14/23 anonim ***** válasza:
82%

Hálózsák. Kb 3 éves koráig (simán ment át is jött hozzánk benne).

Azóta takaró, mert tud takarózni.

Ujjatlan hálózsákot használtunk.Ilyet:

[link]

2016. okt. 27. 11:13
 15/23 anonim ***** válasza:
59%

Tavaly októberi a babám, tavaly télen ilyenben aludt: [link] (Nagyon bukós volt, sima hálózsák szóba sem jöhetett, ennek lehet textilpelust rakni a feje alá.) Mikor megtanult kibújni belőle, addigra már pont melegebb lett az idő, pléddel takargattam.

Én is azt gondoltam, hogy nem bírja majd a hálózsákot, de kipróbáltam, mert folyton kitakarózott, és elviseli. :)

2016. okt. 27. 12:16
 16/23 anonim ***** válasza:
52%
Az en 14 honaposom 60szor korbejarja az agyat es a sajat tengelyet egy ejszaka alatt:D ezert a takaro teljesen eselytelen,2 perc mulva nincs rajta,vagy annyira belecsavarodik h felsir mert nem bir megmozdulni. A halozsak szinten 4szer tekeredik rajta korbe reggelre es gusba koti. Ezert en egyszeruen 1el tobb reteget adok ra alvashoz, vagy ha elaludt lecserelem a gatyojat egy vastagabbra. Ennyi. Ha rendesen fel van oltoztetve,nem fog megfazni.
2016. okt. 27. 12:27
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

Hálózsák.

Turiban lehet olcsón kapni, a próba kedvéért.

2016. okt. 27. 15:19
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szintén hálózsákoztunk, kb. 3-4 éves korig. És az én lányom is tudott benne menni is, sőt, a nagyobb típusokon már lábrés is volt, hogy ki tudja dugni rajta, ha menni akar. :)
2016. okt. 27. 15:24
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
Járni tudó babát hogy raktok halozsakba? A lányom 16 hónapos, nem merem raadni, mert ha felébred és megindul, akkorát esik... Már nem kisagyban alszik, de még csak kb 9 hónapos volt amikor offoltam a halozsakot, mert felállt a kisagyban, rálépett a halozsakra, elesett, és beverte a fejét a racsba, nem kicsit.
2016. okt. 27. 15:40
 20/23 anonim ***** válasza:

19-es!

Én már írtam, hogy kamáslis hálózsákot használunk, abban simán tud menni. cseppke.hu (a minta alapján egy barátnőm varrja azóta a különböző vastagságúakat)

(4-es voltam)

2016. okt. 27. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!