Nünü87 kérdése:
Hat hónapos babátok súlya mennyi? Ki volt vagy van hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
A kislányom jövőhéten tölti be a 7 hónapot. Tegnap súlymérésen 7200 g-ot mértek. A védőnő szerint épphogy jó de lehetne jobb is. Amúgy szépen fejlődik egészséges rengeteget mozog mindig jó kedve van. Nem valami nagy evő de azért nem is rossz. Tápszeres már hozzátáplálunk és 3450-el született.2016. okt. 26. 15:17
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. 53 cm-el született most 69-et mértek. Én sem aggódom a súlya miatt csak a védőnő kicsit túlkomplikálja szerintem. Már a gyerekorvost akarta hívni de végül abban maradtunk hogy egy hónap múlva megint megméri. Amúgy 160-170-eket eszik tápszerből kb 5-ször úgy hogy az éjszakaival együtt és még mellette eszeget mást is igaz csak kis mennyiségben. De én úgy gondolom hogy nem kell kövérnek lennie ha neki ennyi elég és amúgy minden rendben van én nem fogom tömni ha kell ha nem. A sinlacot nekünk is kiírták de három-négy kanálnál többet nem eszik belőle. Viszont a hat hós kórtól adható gyümölcsös tejpépből egy jó fél kompótostányérnyi adagot is megeszik. Meg a foga is jön. Már van hátom alul és most úgy látom hogy felül fog jönni neki de még nem tört át.
2016. okt. 27. 07:45
12/12 A kérdező kommentje:
Ja és 31-én tölto be a 7 hónapot.
2016. okt. 27. 07:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!