A kislányomnak (2,5 hós) egy pár napja kis piros csalánkiütéses az arca, éjjel kicsit múlik, nappal meg mintha erősödne. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem változtattunk semmin, tápszeres és anyatejes baba.Szerintetek vigyem el orvosnak megmutatni,vagy elmúlik, vagy mire lehet allergiás?2008. okt. 4. 07:44
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt a kislányomon, amikor szoptattam. Én idővel rájöttem, hogy egy bizonyos fajta immunerősítő teát kezdtem inni, ami tartalmazott fahéjat is, az okozhatott nála az arcán csalánkiütést, mert amikor elhagytam elmúlt. Lehet, hogy Te ettél vagy ittál olyat, ami átment az anyatejen keresztül a szervezetébe. De ha nincs ilyesmi nyugodtan szólj az orvosnak.
8 hónapos kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!