A babácskám 4 hónapos és 1 hetes, voltunk szerdán oltáson és a háziorvos mondta h a gyümölcs mellett kezdjek el neki ebédre pépes krumpli, sárgarépa stb., adni fő étkezésnek?
Figyelt kérdés
Viszont van még anyatejem rendesen, az én drága anyukám lekiabálta a hajamat, hogy amíg van tejem ne adjak főzeléket, csak gyümölcsöt. Mit tegyek tanácstalan vagyok teljesen? Mi lenne a jó a babának?2008. okt. 3. 22:00
11/12 anonim válasza:
Akkor bocsi, tényleg nem neked írtam, hanem annak, akinek a válasza nem jelenik meg, mert 0%-ban hasznos. Csak már kezd idegesíteni, mert nekem már legalább 3 kérdésembe belekérdezett, én meg mindig örömmel olvastam az e-mailt, hogy válaszom érkezett, aztán látnom kell sokszor, hogy csak ez a nagyokos teszi fel a kérdéseit az én kérdésemben. Ezért kezd már idegesíteni.
12/12 A kérdező kommentje:
Még 1x köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, sokat segitettetek!
üdv. mindenkinek
2008. okt. 6. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!