Tudom, hogy unalomig ismételt kérdés, de túl keveset
hízik a babám?
Figyelt kérdés
5 hónapos, az elmúlt hónapban 400 g-ot hízott, még nincs 6 kg, 3 kg-val született. (mindenkinél azt látom, hogy 5 hós babája már több mint 6 kg, még a kisebb születési súlyúaknál is).
Tej van bőven, kiegyensúlyozott, vidám bébi. Aggódjak?
2010. ápr. 26. 09:23
1/10 anonim válasza:
szerintem nem kell,ha minden rendben:egészséges,jókedélyü baba akkor nincs miért aggódni!az,h más babák ilyen korban mekkora súlyuak az babafüggö!ne hasonlítgass,mert azzal csak magadat idegesíted!van olyan babák akik nem lesznek hurka-gyurkák,na és?ne stresszelj ezen
2010. ápr. 26. 09:27
2/10 anonim válasza:
Magad válaszoltál a kérdésre :)) ha kiegyensúlyozott és vidám, akkor minek aggódnál?? Az enyém 2950g-mal született és bizony ő se volt teljesen 6 kiló 5 hónaposan. A 400 g hízás ennyi idősen tökéletes, nem is kell több, hisz ilyenkor már lassul a hízás, hisz sokat mozog :))) Nem kell és nem is lehet minden baba óriás :)) Hidd el, a vékonyabb bbák ugyanolyan egészségesek, mint a ducibb társaik :)
2010. ápr. 26. 09:28
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Sajnos hajlamos vagyok túlparázni a dolgokat :(
2010. ápr. 26. 09:36
4/10 anonim válasza:
Fél éves koráig kéne megdupláznia a születési súlyát, nem 5 hónapos korig, szóval ne aggódj. Az én Picikém is csak 6,5 hónaposan duplázta meg, épp tegnap. De mivel kiegyensúlyozott, boldog baba, ezért nem aggódok én se.
2010. ápr. 26. 09:46
5/10 anonim válasza:
Az én bébim is 5 hós és ebben a hónapban 410 gr.-ot hízott.2380-al született és most 5700 gr.Szóval még mi sem értük el a 6 kg.-ot.Pont ez miatt aggódtam én is de akkor megnyugodhatok mert ahogy nézem mi már azért megdupláztuk jócskán a súlyunkat.És szerintem te se aggódj ezen.Az a lényeg jókedvű és egészséges.
Szép napot!
2010. ápr. 26. 10:24
6/10 anonim válasza:
Végre-végre nem óriásbébis anyukák! Az én fiam is 5 hónapos lesz 5-én, most 5640 gramm. Igaz, ő kis súllyal született, mindig a súlyán parázok. De így van, amíg 400 grammot hízik egy hónapban addig nincs semmi gond. Te mikor gondoltad elkezdeni a hozzátáplálást? Az én babám is csak anyatejes.
2010. ápr. 26. 10:52
7/10 anonim válasza:
Kedves utolsó neked mennyivel született a babád?
Előtted szóltam hozzá a kérdéshez.
2010. ápr. 26. 10:57
8/10 anonim válasza:
1760 grammal született, sajnos az utolsó pár hétben úgymond "éhezett" a hasamban, mert volt egy kis elzáródás, amit nem vettek észre. (Szerintünk nem lehetett, bár az uh-k két percesek voltak.) Ezenkívül három héttel korábban is jött.
2010. ápr. 26. 11:00
9/10 A kérdező kommentje:
Én 6 hónaposan gondoltam elkezdeni a hozzátápit, de hamarosan megyünk a dokihoz, és kikérem az ő véleményét is.
2010. ápr. 26. 11:36
10/10 anonim válasza:
10:52-es vagyok.
Mi már kicsikét hamarabb mint 4 hó elkezdtük a hozzátáplálást.És nekem is a dokinő mondta.Keveseket eszik sajnos úgyhogy azzal sem vagyok sokkal előrébb :-( de gondolom csak több mintha csak a sima tápszert kapná.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!