Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miről álmodhatnak a pár hetes...

Miről álmodhatnak a pár hetes babák?

Figyelt kérdés
Mert ugye ők is álmodnak. De általában a felnőtt emberek a napi eseményeket dolgozzák fel. És a pici babák?
2010. ápr. 25. 22:42
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Nekem egyszer azt mondta egy szülésznő, hogy átélik a megszületésüket úrja és újra álmukban. :) Háát.. nem tudom, mindenesetre olyan édes grimaszokat vágnak. Egyszer mosolyognak, egyszer legörbül a szájuk :))
2010. ápr. 25. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Hát ciciről. Ha rosszat álmodnak, akkor meg biztosan nem volt benne cici, azért sírnak fel.
2010. ápr. 25. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

Erre senki nem tud válaszolni. Nemrég rákerestem a neten. Találtam egy linket,ahol tudósok vizsgálták az egy éven aluli babák agyműködését,és azt,hogy miről álmodhatnak vagy mire gondolhatnak.

Különféle mádszerekkel vizsgálták a csecsemőket és a nagyobbakat,és arra jutottak,hogy nem tudnak semmi érdemlegeset.

A legtöbb,amit megállapítottak,hogy akkor nevetnek,ha jól érzik magukat,és akkor sírnak,ha rossz élményük van.

Ennit szerintem minden laikus is tud.

2010. ápr. 25. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a születésükröl akkor az én kislányom nappal álmodja mert kb:30 perceket alszik.És 35 perc alatt született meg:-)
2010. ápr. 25. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

" A csecsemő nem álmodik (az álomhoz képi gondolkodásra van szükség, a gyermek pedig ebben az életkorban nem tud képet alkotni napi élményeiből, tapasztalataiból). Alvás közbeni mosolya nem fejez ki semmiféle érzelmet; feltétlen reflex csupán, melyet a központi idegrendszer feszültségi szintjének automatikus ingadozása vált ki."

Dr. Ranschburg Jenő - Az érzelem és a jellem lélektanából

Egyébként olyan aranyosak ilyenkor :)

--Ezt egy korábbi válaszomból másoltam ki, és ezért a "gonosz, illúzióromboló" válaszért virtuálisan meg is köveztek... :) :S

*L*

2010. ápr. 25. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Angyalokkal álmodnak. Azért is mosolyognak álmukban:).
2010. ápr. 26. 06:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Én is azt hallottam hogy a születésüket álmodják,élik át újra.
2010. ápr. 26. 10:16
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát ez a Jenő egy f@sz. Mért megkérdezte a babákat, hogy álmodnak-e, és azt mondták, hogy nem?

Én úgy gondoltam, hogy a napi élménye a szopizás ezért ciciről meg tejről.

De most 3 hónaposan biztos, hogy a játékairól.

Olyan édes.

2010. ápr. 26. 11:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Azért legyél már annyira intelligens és tiszteletteljes, hogy nem írsz ilyeneket egy nagy tudású és nagy tapasztalattAl rendelkező emberről! :S

Egyébként meg más megkérdezett néhány babát, hogy : édeseim, miről álmodtok , és azt válaszolták, hogy a "szopiról" meg a ciciről?

Nagyon elszomorító volt a kommented.......

*L*

2010. ápr. 26. 11:48
 10/10 anonim ***** válasza:
A nagymamám mondta,hogy angyalkákkal álmodik mikor mosolyog.Szerintem ez annyira édes,hogy nem is gondolkodtam el még igazán a kérdésen.De picikénél elképzelem,hogy a születését éli újra át álmában,vagy a franc se tudja.Tényleg lehet reflex is,hmmm....de mikor teljesen elkámpicsorodik egy pillanatra az már nem reflex......
2010. ápr. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!