Milyen pelenka nem ázik át 12 óra alatt?
Figyelt kérdés
9 kg-os kisfiam hosszan alszik éjszaka, de néhány napja nem bírja a pelusa az éjszakát és átázik. Szegény pisis pelusban tölti az éjszakát, reggelre nagyon nedves a pelusa és a popsija, zacsija.
Amit próbáltunk, de nem vált be: Libero 4, Libero 5, Tescos zöld, Rossmann, Lidl Toujours, Toujours Day&Night.
2016. okt. 14. 21:46
1/12 anonim válasza:
Én olyant még nem láttam. Mondjuk 10 éve volt.
2/12 anonim válasza:
Kisfiam körülbelül 9 kg. Éjjelre pampers premium caret adok rá ( 4-est) . Fürdés 7 után van, akkor adom rá, reggel 8-kor cserélem. Éjjel még mindig kel 3-4 óránként enni. Előfordult, hogy átázott reggelre, de átlag havi 1 alkalommal.
3/12 anonim válasza:
2-es vagyok.
Egyébként tény, hogy nem olcsó pelus, de már csak éjjelre adom, meg ha megyünk valahova. Itthonra bőven jó az olcsóbb is.
4/12 anonim válasza:
Mi a pampers active babyt használjuk, a négyes méretet. 8 kg a kislányom, este 8-tól reggel 7- fél 8-ig van rajta, még sosem ázott át
5/12 anonim válasza:
Nálunk is a Pampers vált be. 11 kg a kisfiam, az 5-ös méretet használja és soha nem ázott még át. Van, hogy este 8-tól reggel fél 10-ig alszik. Születése óta ezt a márkát veszem és sosem csalódtunk benne.
6/12 anonim válasza:
Tendresse nekünk nagyon bejött, éjszakára adom rá, nappalra jó más is.
7/12 anonim válasza:
Pampers mindig jó volt, mikor a Libero nem bírta már, csodálkozom, hogy azt még nem próbáltad, nedvszívása verhetetlen.
8/12 anonim válasza:
Libero 4-es 9kg-os kislanyomnal bevalt
9/12 anonim válasza:
9,5 kg a fiam, Pampers Premium Caret adok rà éjszakára.Este 8-tól most cseréltem és nem àzott àt.
10/12 anonim válasza:
Éjjelre mindig Pamperst használtunk, nappalra Libero.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!