Félidős Kismamák! Hány hetesen látszott kívülről a baba mozgás? Milyen gyakran mozog?
Fiamat 12-13 hetesen éreztem, kìvülről14 hetesen volt érezhető 15-16 hetesen làtszott.
Lànyomat 12 hetesen éreztem,kìvülről 15 hetesen lehetett érezni, 18-19 hetesen làtszott.
Most 13 hetesen éreztem mozogni, kìvülről még nem érezni és nem is làtszik.
18 hkm
Köszönöm az eddigi válaszokat ;)
Nem aggódom hogy gond lenne, csak jó érzéssel töltene el, ha Apa is érezné.
Az szerintetek mit jelent, hogy egyik nap több mozgást érzek, máskor viszont alig valamit?
Egy 15-16 hetes magzat körülbelül 13-14 cm, azt még kívül biztos nem látszik, ne higgyél az ilyeneknek. Szerintem mindenképpen 22 felettinek kell minimum lenni, de inkább több, meg persze a hasfaltól is függ.
Büdös paraszt, az ilyenekre ,mint te ennyit lehet csak ìrni,egy utolsó megkeseredett sz@rdarab vagy,ennyi.
Ugyanilyen videóm van 15-16 hetes terhességemről.
kedves 7!
Akkor töltsd fel megnézzük.
Köszi, hogy ellenséges hangvételűvé varázsoltátok a kérdésem...
Visszatérés a témához :
Tegnap itthon uh ztam,es pattogott a pocak:) a géppel hallani amint bent bugyog a víz is, úgyhogy totál élő közvetítés volt kívül belül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!