Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen jó időben mit adtok a...

Ilyen jó időben mit adtok a babátokra, ha kiviszitek? 24fok! (8hós)

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:

Bady pulcsi zokni naci sapi(a kutacsa miatt kell állitolag)

Én igy vittem ki.

2010. ápr. 25. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek, én is így vittem ki a babát, plusz van egy pléd a babakocsiban és így alszik kint a lányom, aki 6 hós.
2010. ápr. 25. 16:31
 3/9 anonim ***** válasza:

én csak zokni, hosszú ujjú bodyés egy hosszú naci

egy pléd ha ellaszik

sapit, csak ha fúj a szél, vagy egy kapucnis pulcsi

5 hós anyukája

2010. ápr. 25. 17:56
 4/9 anonim ***** válasza:

8,5 hóssal ma így voltunk sétálni:

Vékony harisnya,melegítő nadrág,rövid újjú body,vékony pulcsi,melegítő fölső ami kapucnis.Plédet nem vittünk.

2010. ápr. 25. 18:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Sapka még kell rájuk, főleg ha fúj a szél és nem a kutacsuk miatt, hanem nehogy a fülük begyulladjon. vnő
2010. ápr. 25. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Hosszú body és vékony harisnya volt ma rajta és beleizzadt a hordozóba a 4.5 hós kislányom. Vékony sapit is levettem.
2010. ápr. 25. 20:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Body,pulcsi,naci,zokni,kis cipő,kis sapka.Takarót azért viszek magammal,sose tudni.
2010. ápr. 25. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
kisfiam ma vékony pamut naciban, zokniban, bodyban, hosszú ujjú pólóban volt. sapi nem volt rajta még szerencse, mert a fejénél izzadság tócsa volt a hordozón, mikor felébredt. 8 hós lesz.
2010. ápr. 25. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:
mi úgy sétáltunk tegnap,h zokni,pamut naci,rövid ujjú bady,egy vékony hosszu ujjú felsö és egy nyári kissapi!és szegénynek így is nagyon melege volt!azért elraktam egy melegebb sapit és egy kapucnis pulcsit,kitudja alapon!takaró az mindig van nálam,most 8hós a babym
2010. ápr. 26. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!