Járás segítőt vegyek, vagy sem?
Figyelt kérdés
15 hónapos a fiam, lépegetni a bútorok mellet tud,ha vezetjük, néha megtesz pár lépést egyedül is. Előbb tanult még legugolni és abból felállni mint menni. Látom,hogy már stabilan áll,de még fogni akarja a kezünket ha sétáról van szó. Tegnap kezdte el, hogy egyedül legugol a labdáért és feláll,eldobja. És tegnap kezdte el tologatni a kompot maga előtt... Ezért gondoltam,hogy veszek neki járás segítőt. Olvastam róla jót rosszat egyaránt,de én most úgy látom elkène neki... Szerintetek!?? Offolást kérem mellőzni, saját tapasztalatok érdekelnek,h kinek mennyire vált be. Köszönöm.2016. okt. 10. 08:26
11/17 anonim válasza:
Nekunk van, imadja tologatni.12 honapos, igaz mar megtesz par lepest onalloan de ezzel aztan kavar!:) szereti na... Nem tiltom meg neki!,)
12/17 anonim válasza:
Ilyen korban én már nem vennék. Lehet, hogy holnapra összeszedi a bátorságát, aztán pár nap múlva már szalad.
13/17 anonim válasza:
Ne vegyél járássegítőt!!! Egészséges kisgyereknek nincsen szüksége ilyesmire. Hagyd szabadon játszani, mozogni, előbb-utóbb elindul. Addig meg hadd másszon négykézláb, az a fázis fontos része a mozgásfejlődésnek.
Ha pénzt akarsz költeni, vegyél az egyensúlyérzéket fejlesztő játékokat. Bilibo-t, Huple-t, nagy tölcsért vagy kicsit később egy szobai trambulint. Nézz körül a fejlesztőjáték boltok mozgásfejlesztő eszközei között.
Ha spórolós vagy, szerezz be egy jól legyalult deszkát, és máris gyakorolhatja rajta a gyerek az egyensúlyozást. Ha a két végét támasztod alá híd lesz, ha csak a közepét, billenő lap.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Szerintem megnézem ezt az egyensúlyfejlesztő dolgot... Itt közelben Brendon baba bolt van,biztos találunk valamit. ;)
2016. okt. 10. 12:04
15/17 anonim válasza:
Rég volt és még meg sem születtem akkor, de a bátyám csak úgy mert elindulni ha fogta szüleim kezét (ujját). Gondoltak egyet és adtak neki egy ropit amibe kapaszkodhatott, és amivel már magabiztosan lépkedett... Egyedül :)
16/17 anonim válasza:
Előzőre reagálva: anyukám a fakanálra esküdött nálam és a testvéreimnél. Mindannyian bátortalanul indultunk el, a kezünkbe adott egy fakanalat, egy darabig fogta ő is a másik végét, aztán elengedte, mi pedig mentünk tovább a kanállal egyensúlyozva.
17/17 A kérdező kommentje:
Hát nekünk ez nem vált be.... nem lehet,nem tudtuk "át*aszni" a gyereket :D de egyébként nem vettem neki,már magától megy 5-6lépést... :)
2016. okt. 12. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!