Etessem vagy ne? 12 hetes babám, eddig (5 hetes korától) átaludta az éjszakát, este 8-tol, reggel 5-6ig.
Figyelt kérdés
pár napja felébred 3 körül,adok neki enni és alszik tovább.nem tudom,hogy nem kellett volna?hagytam volna sírni?annyira nem sírt,csak ébren volt és nyöszörgött.lehet,h rosszat tettem azzal,hogy megetettem,és hogy magam mellé vettem?(így reggelig együtt aludtunk)anyatejes baba.2010. ápr. 25. 13:34
1/7 anonim válasza:
Ha éhes, etesd meg. 14 hós fiam a mai napig felkel még 1-2x szopizni éjszaka. Sőt 3-4 hós kora óta (5-6 fele ébred), onnantól kezdve köztünk alszik.
2/7 anonim válasza:
Szerinted este eleget eszik? Ugyanannyit mint korábban?
A kisfiam most 16 hetes, kb. egy hónapja kezdett el a korábbi 5 óra helyett 2-kor, 3-kor kelni. Nála ez valószínűleg azzal van összefüggésben, hogy hamarabb megéhezik. Nem olyan jó az étvágya, mint korábban, de a doki szerint semmi baja. Biztosan hamarabb "feldolgozza" a vacsit.
Nem lehet, hogy ez a gond nálatok is? Gondolom, ha hasfájás, korai "fogtünetek" stb. lenne, akkor nem kelne mindig ugyanakkor.
3/7 anonim válasza:
szia.Én ugyan ugy vagyok ezzel mint te.nekem 2 hónaposa a babám.pár hetes koráig olyan 11 körül kelt éjszaka utana 3 körül.aztán hirtelen váltás csak hajnalba kelt fel olyan 3 körül.aztán hirtelen 5 körül.mostanában megint korában kel de nem sír csak nyöszörög én cumit adok neki.elfogadja és alszik tovább.gondolom ha éhes lenne akkor ordítana sztem és nem aludna vissza.és reggel ugyanugy 5 körül kel.de lehet a te babád fejlődéi ugrásban van azert kér többször kajcsit.probálj nappal picivel többet adni neki.sok sikert
4/7 anonim válasza:
Az én fiam is felkelt enni hajnali 2-3 körül. Pár hete viszont nem ébred fel. Most 20 hónapos. Ja és 3 és fél hónapos korától átaludta az éjszakát kb 7 hónapos koráig. Akkor kezdett visszaszokni az éjjeli evésre. Nem fogadta el a vizet, csak a tápot.
5/7 anonim válasza:
Mi is átalusszuk az éjszakát, 3 hónapos a kislányom.Egy ekkora gyereknek éjszaka már nem kell enni.Én sem eszem, a gyomornak is pihenni kell valamikor. Ha felébred éjjel teázunk és visszaalszik egy szó nélkül. Ha nehezebben megy, akkor több idő kell neki, lehet hogy egy két éjszakát átnyöszörög, de ha nem kap enni max inni, akkor rájön majd hogy éjjel aludni kell és nem enni. Én legalábbis így csináltam...
6/7 anonim válasza:
Az én kislányom is 3 hós , ő is ébred éjszaka és én mindig megetetem. az anyatejet gyorsan megemésztik én nem fogom sírni hagyni és ha már felkelek akkor inkább megszoptatom mint teát adjak neki. nagyon jól csinálod te is, és ne bántson h melletted alszik( nálunk is van h elalszik mellettem a drága).
7/7 anonim válasza:
Szia nálunk ugyan ez volt a helyzet mig estére nem adtam neki főzeléket!Most ujra átalusszuk az éjjszakát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!