A sima doki által felirt orrcsepp előtt vagy után kell porszivózni az orrát?
Figyelt kérdés
Sosem kellett még és most nem tudom.
Most nyomtam bele az orrába a cseppet 1-1 cseppet.
2016. okt. 9. 08:41
11/16 anonim válasza:
Kuruzsló?
Jó szó.
Cebionból nem adsz eleget, akkor meg minek.
Nurofennel pedig csak feleslegesen terheled a májat.
12/16 anonim válasza:
3 válaszolónak! Az orcsepp nem csak arra való, hogy tisztítsa az orrot, hanem pl. összehúzza a megduzzadt orrnyálkahártyát. A helyes használat valóban, először tengervizes orrsprével fellazítani a váladékot, kiszívni, majd az orrcsepp!
13/16 anonim válasza:
Nurofen láz- és fájdalomcsillapító, köhögésre miért adod?
Cebionból adhatsz többet, rendszeresen szívd ki az orrát, ha nem javul vidd orvoshoz!
14/16 anonim válasza:
"megtaláltan az orrcseppet. " Ez mit takar? Hol találtad, valahol a fiók alján? Van ám ezeknek szav. idejük is, felbontás után nem sokáig lehet tartogatni..
15/16 A kérdező kommentje:
Ennyit mondtak a cebion cseppre. A lányom kap 10 cseppet ő 2 éves.
Ott volt a javallat között hogy.meghülésre influenza szerű tünetek kezelésére.
Nem terhelem a maját feleslegesen.
Az 1 nap még megvolt a 2. nap pedig a lányom eldugta. Ezt úgy értem megtaláltam.
2016. okt. 9. 16:14
16/16 A kérdező kommentje:
Kiszivtam délután meg de nem jött semmi.
De akkor adok neki is 10 cseppet.
Szóval ennyi.
Ha nem javul akkor majd elviszem doki nénihez.
2016. okt. 9. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!