Létezik hogy 3 hónapos kislányomnak jön a foga?
Figyelt kérdés
Ha nem akkor mért dörzsölheti az inyét?Eszi a pulcsi ujját vagy a kezét vagy az én kezemet./nem éhes/
Ha nem a foga akkor mikorra várható hogy jön a kis foga?
2010. ápr. 25. 12:28
1/6 anonim válasza:
Még nem jön neki, csak érzi a fogacskák kötődését. 7 hónapos kisfiam ezt 2,5 hónaposan kezdte, azóta is tart, és még sehol a foga... Kitartás! Minden baba más. B.
2/6 anonim válasza:
A lánykám annak idején már négy hónaposan két fogacskával büszkélkedett, de persze mindenkinek más. Fél éves kor körül szokott általában az első kibújni.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ.Fáj neki?Mit tehetnék?
2010. ápr. 25. 12:41
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen..:-)
2010. ápr. 25. 12:42
5/6 anonim válasza:
3,5 hónapos a kisfiam, az ínye olyan mint egy hullámvasút, nyáladzik, buborékokat fúj, ha valamit a szájába vesz, tiszta erővel ráharap és rág, ha fáj neki torkaszakadtából ordít szegénykém. Ma rettentően nyűgös, nagyon fáj a kis ínye. Mi a Gengigélt és a Dentinoxot kaptuk rá, és azt a vigasztalást, hogy ez akár 4-5 hónapig is eltarthat. Kitartás!
6/6 anonim válasza:
Nekem a kisfiam ma 3 hónapos és 3 fogacskájának a hegye kint van már. Úgyhogy ez teljesen alkat függő. Lehet, hogy a tiédnek is ez a baja, mert az enyém is egyfolytában az öklét rágta. Nekünk is mindenki azt mondta, hogy ááá még nem nőhet a foga, és tessék.... Kitartás! Én vettem egy hűsítő gélt a patikába, azzal kenem be, kicsit megnyugtatja, és az ízét is nagyon szereti. Próbáld meg te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!