Tényleg annál erősebb lesz a gyerek haja, minél többször vágjuk?
Mindkettőre van példa és ellenpélda, én se igazán tudom.
Mi 1 évesen vágtuk először, most 16 hós és éppen ma lesz a második hajvágás.
A születéskori babahaja van nagyon lenőve, az amúgy is gyenge haj, én azért nem sajnálom. Alatta viszont már jól látszik a többi kis haja.
Nekem is azt mondták, hogy 3 éves korig legyen rövid haja, később majd meghálálja.
Ismerek viszont olyat, akinek sose vágták a haját és ovis korára dús és hosszú haja lett és most 30 évesen is ugyanolyan a haja.
Szóval egyénfüggő...
(Én amúgy a gyakori vágás mellett vagyok inkább.)
Szia, mi is levágtuk végül a lányunk haját, mikor 1 éves volt. Géppel a legnagyobb fokozaton, talán másfél centis lett. De muszáj volt, mert a feje búbján már volt vagy 10 centis a haj, hátul pedig csak 4-5 centis. A hosszabb hajak nagyon el voltak vékonyodva. Levágtuk szépen egyenletesre egyformára, és most szépen nő, és sokkal sűrűbbnek tűnik, mint az az elvékonyodott babahaj. 17 hónapos.
Szerintem próbáld ki, egyszer vágjátok le, aztán majd meglátjátok.
Az olló nálunk sem jött be, simán felnyársaltuk volna vele, úgy kapálózott.
3.vagyok.
Ja amúgy szerintem nem erősödik a haja a sok vágástól, inkább más lesz a fogása attól, hogy egyforma mindenhol, és nem a nagyon vékonyra nyúlt babahajak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!