Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen szép időben még adtok...

Ilyen szép időben még adtok harisnyát a babátokra? Kisfiam 11 hónapos.

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 11:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Én már nem adok rá... 10hónapos
2010. ápr. 25. 11:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Tegnap már én sem adtam rá,szerintem ma sem fogok

11h

2010. ápr. 25. 11:50
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. ápr. 25. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
1,5 hónapja nem adok rá.
2010. ápr. 25. 13:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 13 hónapos a lányom, de még mindig adtam rá, már tegnap is leesett hogy nem kellene, nem tudom miért adtam rá mégis, talán azért mert korábban mentünk ki és még hüvibb volt. Ezek szerint csak én vagyok ilyen beszari, pedig amúgy nem is :))
2010. ápr. 25. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem szeretem ha kint van a lábszára. Mindig van rajta egy vékonyabb. 18 hós fiú.
2010. ápr. 25. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
Én utoljára februárban adtam a lányomra harisnyát. 16 hós.
2010. ápr. 25. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
az utóbbi pár napban már nem,elég a pamut gatyó,abba is meleg volt még így is!gondolom te se veszel fel a nacid alá harisnyát?!
2010. ápr. 26. 07:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Jaj, de jó, hogy kiírtad a kérdést!!!

10 hónapos a lányom, és én még van, hogy adok rá harisnyát is.

Ha autóval megyünk, akkor nem, mert megsül így is, de ha például megyünk sétálni (ez nálunk min.2 óra), akkor adok rá, mert aludni szokott és ilyenkor könnyebb megfázni szerintem. Levenni meg lehet róla ruhát, ha melege van.

Tegnap pl. hiába volt kint majdnem 20 fok, egy szál nadrágban mentünk ki az udvarra és olyan hideg lett pillanatok alatt a lába végig... bár az én lányom elég fázós tud lenni időnként, de gondolom a gyerekek sem egyformák.

2010. ápr. 26. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!