Másnak is hámlott az egy hetes babája teste?
Figyelt kérdés
Amikor volt nálunk a gyerekorvos, azt mondta, hogy ez szárazabb bőrű újszülötteknél normális, de kicsit ijesztő látni...kíváncsi vagyok, más is tapasztalt-e ilyet.2016. okt. 5. 14:52
1/9 anonim válasza:
Nem normális, erre van az olaj.
Ahogy neked se jó, ha húzódik a bőröd a szárazságtól, neki végképp.
2/9 anonim válasza:
Persze, minden este fürdés jól bekentem
3/9 anonim válasza:
Fiamnak a kéz- és lábfeje hámlott, hiába kentem hipp-es testápolóval. Kapott gyógyszertári bőrpuhítót, 2 nap múlva gyönyörű puha bőre lett.
4/9 anonim válasza:
Igen normális. A fiam vörös hajú, fehér bőrű.nálunk kb 3 hétig tartott,de én is kértem kenőcsöt a dokitól. Most 18 hónapos😊
5/9 anonim válasza:
Persze, lehamlik az elso bor.
Kenjed.
6/9 anonim válasza:
Babé testápoló, drága, de nagyon jó, pár nap alatt elmúlt lányomnak a bőrszárazsága, pedig úgy nézett ki néhol, mintha pikkelyes lenne.
7/9 anonim válasza:
Az én lányom nem hámlott, de a 3 hónappal idősebb unokatestvére igen.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ! A doktornő azt mondta, hogy fürdés után a fürdetőkrémmel lehet vékonyan bekenni és az segít. Ha nem válik be, kipróbáljuk a Babét, annak a márkának a koszmó elleni samponja bevált anno a lányomnál.
2016. okt. 5. 21:29
9/9 anonim válasza:
Lányom egész teste hamlott, kb 4 hetesen tisztult le teljesen, minden este fürdés után jo sok baba olajjal at kenegettem. Nem szep látvány ... De sok babával elő fordul, kifejezetten túlhordott babák eseteben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!