A babakocsi nagyon fontos kellék vagy egy jó babahordozó felér vele, főleg a kezdetekben?
Engem is érdekelne, hogyan tervezel autós hordozoban sétálni a gyerekkel.
6: a kenguru nem egyenlő egy jó hordozoval. Bocs, nem leszolaskepp, lehet nem tudtad, de ahogy tapasztalhattad, az neked baromi kényelmetlen, a bababdnak meg egészségtelen anatómiai szempontból. Egy minőségi csatos hordozó, mei tai, vagy kendő ég és föld a kenguruhoz képest. Tudom, mert én ezekben hordozom születése óta, mindig a korának megfelelőben nyilván. Most 15 hónapos a lányom, erdőben, hegyen kirándulunk 10-15 kilometereket vele a hátamon. Szinte meg sem érzem :)
És ezt hogy tervezted? Beteszed a kocsiba, elhajtasz vele a városligetig, majd kiülsz vele fél órára a fűbe?
Amúgy ez a hordozó hosszú távon káros a babagerincének, egyhuzamban 30-40 percnél többet nem ajánlott benne tartani. Nem is kényelmes neki.
Ugyanakkor szerintem a babakocsi is felesleges, a legtöbb gyerek utálja a mózest. Nekem kendőm volt, imádtuk, órákat sétáltunk együtt, összebújva minden nap. Most 17 hónapos, csatos hordozóban viszem mindenfelé, és semmi baja a hátamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!