Villő Kamilla szerintetek szép együtt?
Figyelt kérdés
A Villő tuti, amellé keresünk egy második nevet. Ha valakinek van egyéb ötlete, szívesen fogadom azt is :)2016. okt. 3. 20:44
1/9 anonim válasza:
a Vilő már önmagában eléggé hangzatos név, ne tennék mellé még egy olyat, inkább valami rövidebb egyszerűbbet, amiben nincs dupla betű
Villő Mira vagy Mia, vagy Maja, Kira ilyesmik
3/9 anonim válasza:
Én a Villő nem adnék második nevet. Nem is adtam, szimplán csak Villő lett a kislányunk. :)
4/9 anonim válasza:
A kettő együtt nekem sok, külön-külön mindkét név teljesen rendben van. A dupla "L" sem szerencsés, illetve ezek olyan nevek amik nem igazán tűrnek meg maguk mellett más nevet. Külön respekt azért, hogy egyik név sem a mostanában trendinek számító vonulatból van. Ha úgy tetszik a hagyományos vonalból valók, amik nincsenek elkoptatva sem. Generációk óta fel-fel bukkannak, de sosem voltak olyan nevek amiből Dunát lehetett volna rekeszteni.
5/9 anonim válasza:
A mindkét névben megtalálható dupla "L" hang miatt felejtős párosítás szerintem. Túl sok helyen kell megnyomni azt a hangsúlyos hangpárosítást.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is a Villő annyira hangzatos, hogy meghagynám magában. :)
7/9 anonim válasza:
sok, túl sok a dupla L. vagy az egyik, vagy a másik.
8/9 anonim válasza:
Szerintem pont a dupla l-ek miatt dallamos az egész. Szép így, én adnám.
9/9 anonim válasza:
A Villő és a Kamilla is gyönyörű név. Végre valaki normális nevekben gondolkodik. Együtt kicsit fura a 2 név, de inkább ez, mint pl. 1. javaslata. A Mia, Kira, Kiara és hasonló nevek ocsmány, szappanoperás, magyartalan tucatnevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!