Lenne kedvetek részt venni egy kis játékban? ☺
Az egyik kedves "gyakorikérdésezőtől" hallottam a maja számításról a baba nemét illetően, mely szerint:
Ha a fogantatáskor az anya életkora, illetve a fogamzás évszáma is páros vagy páratlan, akkor kislányra lehet számítani .Ha viszont az egyik páros, a másik páratlan számot ad ki, fiúnak örülhetnek majd.
Én elkezdtem számolgatni és a fiamnál, barátnőm kislányánál és még egy pár ismerősnél tényleg így van.Azért is izgat ez a dolog mert mi legközelebb kislányt szeretnénk összehozni ☺
Ha van kedvetek számolgatni és megosztani ☺megírnátok, hogy gyermekeiteknél igaza van-e ennek a maja számításnak?
Jó számolgatást!☺Várom az eredményeket!
Nagyon köszönöm!
Nem is tudtam, hogy az ősi maják a keresztény időszámítást használták... Na mindegy.
Ez alapján két fiamnak kéne lennie, de egy fiam és egy lányom van.
Első gyereknél:
fogamzáskor 19 voltam, évszám 2007 ---> FIÚ , tehát nem jött be
Második gyereknél:
fogamzáskor 28 voltam, évszám 2015 ---> FIÚ , itt bejött
Ez alapján 50-50% az aránya, hogy működik :D A harmadiknál nem tudom, mi lesz, jövő nyáron szeretnénk elkezdeni próbálkozni, ha abban az évben össze is jön, akkor 30 leszek a fogantatáskor, az év pedig 2017 lesz, tehát a naptár szerint a harmadik is fiú lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!