Szép neve lesz a kisfiamnak? Illik a vezetéknévhez?
Figyelt kérdés
Párommal ezt a nevet választottuk babánknak,igy fogjuk nevezni:
Bereczky Levente
2016. okt. 1. 11:35
2/15 anonim válasza:
Hát sztem elég sz@r. Egy az hogy ma minden második fiűnak a Levente nevet adják oviban majd nagyon menő lesz hogy a fél csoport Levente meg majd hogy becézitek Levinek? Az elég okádék. A vezeték névhez sem passzol.
3/15 anonim válasza:
Nekem se tetszik,bocsi
Bár ha Nektek tetszik,add Neki nyugodtan,de szerintem kapjon mellé egy ritka nevet
Pl.:
Bereczky Levente Nándor
Bereczky Levente Zoltán
Bereczky Levente Boldizsár
Bereczky Levente Zsombor
Bereczky Levente Csanád
4/15 anonim válasza:
Tény, hogy tucat név a Levente, de szerintem szép neve lesz. Mikorra várjátok?
5/15 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel...szerintem szèp neve lesz ☺ Az én babámat is Leventének hívják...már 10 évvel ezelőtt tudtam, hogy ha fiam lesz akkor így fogják hívni (akkor nagyon ritka név volt), és hidegen hagy hogy most felkapott és tucat, nekem régi álmom volt és megvalósult és igen Ő az én egyetlen Leventém ☺😉
6/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk a két keresztnév híve.
Egyébként decemberi baba lesz ☺♥
2016. okt. 1. 12:19
7/15 anonim válasza:
A vezetéknévhez inkább mély vagy vegyes hangrendű keresztnevet adnék.
A Leventével nincs bajom, de így nekem nem hangzik jól.
8/15 anonim válasza:
Túl sok az e betű. Egyébként szép hangzású.
10/15 anonim válasza:
Nekem pont az tetszik hogy sok az "E" benne. Szerintem szép tőle a hangzása. :-) Boldog babavárást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!