Ki hogy öltözteti télen a babáját?
Egyenlore nemtudom.attol fugg mennyire lesz hideg.
Szaraz lesz e a levego,vagy nyirkos.
Fuj e a szel,vagy nem.
Alap esetben,reggel 7:15 kor indulunk a nagyokkal a suliba.vettem egy vekony overalt,lassan elkezdjuk hasznalni reggelre.a kislabat+nadrag macerasabb.
Ezala nem adok mast mint egy bodyt,es egy hosszu ujju polot.max betakarom,ha ugy erzem.
Amikor mar reggel fagy,akkor adom a vastagot,ha nagyon hideg van kap ala egy harisnyat is a bady+h.polo melle es egy vekony pulit.de ehez mar nagyon hideg kell legyen.
A pledet es a labzsakot is szamolni kell.plusz felulre tobb reteg kell,mert addigra ul a kocsiban es a felso testet nem takarom be,csak ha alszik.
Van vekonyabb,es vastagabb pledunk is.
Bocsi a zoknit kihagytam,de az alap,ha nincs rajt harisnya.
Enyem is fel eves.
Aztan ez majd lehet valtozik,meg nem tudom.
Overál és overál között ordító különbségek lehetnek, ahogy a téli időjárás sem egységes.
Tavaly ff és impidimpi overálja volt (a tesco-s volt a vastagabb). Enyhébb téli napon body + vékony pamut rugdalózó ment alá. Nagy mínuszban plüss rugi. Amikor nagyobb lett, akkor leggings enyhébb időben, termo harisnya mínuszban.
Tavaly október végén született a babánk, télre volt egy orkános vastag overálja, de ha melegebb téli nap volt, gyakran előkerült a "maciruha", ami egy szőrös, meleg, de jobban szellőző overál volt. Én nagyon szerettem, H&M-ben vettem, sokszor bőven elég volt rá.
Kerestem egy linket, ilyen volt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!