Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kisbaba nem szeret fürödni?

A kisbaba nem szeret fürödni?

Figyelt kérdés
Kisbabám két hetes. Amióta hazajöttünk a kórházból, minden fürdetést végig sír. Lehetséges, hogy még nagyon új neki, de majd megszereti? Vagy ha már az elején ennyire utálja, akkor később sem valószínű, hogy tetszik majd neki? Valakinek volt hasonló esete?

2016. szept. 28. 19:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Együtt ugyanazt javasoltuk a 10-es válaszolóval :) Ez már 6 gyerek :) Kérdező, próbáld ki okvetlen :)
2016. szept. 28. 21:49
 12/13 anonim ***** válasza:
55%
Én is mindig tettem textilpelust a kiskádba, nem is gondoltam, hogy erre külön fel kell hívni a figyelmet. Nekem alapvetőnek tűnt, hogy nem a műanyagra teszem a popsiját.
2016. szept. 28. 22:13
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem szerette a kisfiam.

2-3 honapos kora korul hagyta abba a sirast.apa ugy dontott majd o megszeretteti vele es egyutt furodtek akkor par napig.a masodik nap mar egy cseppet sem sirt,mosolygott.azota szereti a furdest.

2016. szept. 29. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!