2800gr-os,52cm-es, vékony testalkatú babának milyen pelenka való, amiből nem folyik ki a pisi?
Kipróbáltuk a Liberoból és a Pampersből a legkisebbet,de mindkettőnek le kell hajtogatni az elejét a köldökcsonk miatt,és így az eredmény,minden pelenkázásnál átöltözés,mert áll a pisiben szegény babám!A hasánál a lehajtott résznél nincs ami elzárja a pisi útját.Mondanom sem kell,hogy mennyire imádja szegény ezt a tortúrát... :(
A védőnő javaslatára tegnap levágtam az elejét...na gyönyörű lett,csupa pisi ugyanúgy+tiszta zselé lett szegény a pelusból,nagyon mérges voltam,hogy ilyen hülye vagyok és hallgattam rá! ... Ki hogy oldja/oldotta ezt meg,milyen pelussal,milyen módszerrel? köszi
Az én fiam 2600 grammal született, és 53 cm volt, és amíg ilyen pici volt, nekünk is kifolyt a pampers is, meg a libero is. Csak a Huggies vált be!
Mostmár jó a pampers is, de a legelején csak a legkisebb Huggies-t használtuk.
Ez egy "régi módi" dolog, hogy vissza hajtották a pelust.
Nem baj ha felér jobban, úgy kényelmes neki biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!