Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki leszolja a családban...

Mindenki leszolja a családban a névválasztásom. Amit adni szeretnék a babának az a Patrik de azt mondta például sógornőm hogy nem birja kiejteni, apósom szerint pedig nincs ilyen név. Keressek most másik nevet?!

Figyelt kérdés
2016. szept. 23. 10:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked ez tetszik, akkor add ezt. Az, hogy másnak mi a véleménye az ne befolyásoljon, majd megszokják. Pl. nekem is megvan a véleményem erről a névről, és nem mondható éppen pozitívnak, de ez meg az én dolgom, nem a tiéd.
2016. szept. 23. 15:21
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük!

Mi pont ezért tartottuk teljes titokban a gyerekeink nevét addig amìg meg nem születtek...

A Patrik amúgy jó név

2016. szept. 23. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
39%
Nem szabad hagyni beleszolást senkinek sem! Én sajnos engedtem,hagytam hogy lebeszéljenek és kinevették a névválasztásom. Ezért nem lett Darinka a lányom.
2016. szept. 23. 16:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Mindkettőnk családja állandóan kötekedik, így a legjobb barátnőmön kívül senkinek se mondtuk el a választott neveket. Ha kérdezték, azt mondtuk, Lajos lesz vagy Jolika (nem bántásból, csak 2 olyan nevet mondtunk, ami biztos, hogy nem jött szóba).

Ne legyen Laura, mert az olyan, mint a lóra. Ne legyen Maja, mert Maja a méhecske...

Édesapám raccsol és így pl ő nem tudná kimondani rendesen a Patrikot :) ettől függetlenül az én listámon is rajta volt

2016. szept. 23. 19:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Sogornod talán beszedhibas?

Amugy,mindenkinek van/volt lehetősége elnevezni a saját gyereket, a tiedbe mar ne szóljanak bele.

Nekem nem tetszik a Patrik, de ha nektek igen akkor hajra!

2016. szept. 24. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!