Túl sok alvás 3 hónapos babánál?
3 hónapos babám egész nap alszik, felsír ha éhes, eszik így ébren van egy etetésnél max. fél órát és a büfizés alatt már alszik is vissza.Ma szerintem max. (etetésekkel együtt) 3-4 órát volt ébren.
Véleményetek szerint nem alszik túl sokat?Az aluszékonyság (ha ez az egyáltalán) jelezhet betegséget?
A válaszokat előre is köszönöm.
Az enyém is volt mikor sokat aludt. Úgy értem egyszer mikor szinte 2 napot végigaludt egymás után és csak enni kelt fel komolyan aggódtam miatta 3,5 hónapos korában. Ezután meg másfél órát volt ébren 2 alvás között, eddig nagyjából 1 órát ha ébren bírt lenni.
Egyébként az aluszékonyság jelezhet betegséget de frontkor, meg ki tudja még mitől előfordul, nekem a fiam közel egy évesen is tart még alvós napot, a múlt héten 6 órát aludt nappal 2 részletben meg éjjel 10-et, aggódtam akkor is. :) egyetlen nap volt aztán visszaállt az eredeti. Nem jelentett semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!