Megtartotta a 3 es fel honapos babatok a fejet egyedul? Mert a mienk nem tartja, nagy baj?
Figyelt kérdés
2016. szept. 18. 10:18
1/26 A kérdező kommentje:
hason fekve par masodperc utan ejti le balra, amugy ha haton fekszik is, a bal vallan pihenteti....de ha fuggolegesen tartjuk, esik hatra, egyaltalan nem tudja tartani
2016. szept. 18. 10:23
2/26 anonim válasza:
Nem tartotta, ezért utaltak neurologiara. Kiderult, hipoton.
3/26 anonim válasza:
nekem 6 hetes a babám és tartja már.
szólj az orvosnak és nézesd meg, lehet kéne neki egy kis torna, hogy megerősödjön
4/26 anonim válasza:
Az enyém 3 hónaposan nagyjából tartotta de néha hátraejtette függőleges helyzetben, már ez se igazán tetszett a gyerekorvosnak de pl hason fekve szépen emelte és alkarra támaszkodott. 3,5 hónapos korában már stabilan tartotta a fejét bármilyen pózból.
5/26 anonim válasza:
Szerintem kèrd ki szakèrtö vèlemènyèt. Èn úgy emlèkszem már 5-6 hetesen tartotta függölegesen is meg hason is jó pár percig kinyomta magát. De az tuti, hogy 9-10 hetesen már fordult is.
Az okè, hogy minden baba más ütemben fejlödik, ès ez így normális, de nálatok szerintem egy picit lehettúl lassú. Persze ezt csak orvos tudja biztosan megmondani.
6/26 anonim válasza:
Igen, ilyenkor már tartani kellene, de nem értem a védőnő vagy az orvos nem veszi észre mikor mentek? Az hogy mi a baja azt mi innen nem fogjuk tudni rengeteg minden lehet, menj és kérj mindenképp szakvéleményt
7/26 anonim válasza:
Kéne tartania ennyi idősen, emlékeim szerint a 3 hónapos státuszon már elvárás ez.
8/26 anonim válasza:
Szerintem is nézesd meg, a 6 hetes lányom már tartja a fejét, hason is simán kinyomja magát, fordítja a fejét mind2 irányba. Védőnő is mondta a héten, hogy ezt 2 hónapos korában kell tudnia.
9/26 anonim válasza:
Az enyem 3 honaposan mar minden iranyban forgott, es tamasztotta magat. 3 honaposan a minimum elvaras hogy tartsa a fejet+alkaron tamaszkodjon!!!! De ezt a legtobb baba 6 hetes korara tudja!! En devenyeshez vinnem megpedig a leheto leggyorsabban!
10/26 anonim válasza:
Nem normalis, főleg, h ahogy írod, féloldalas is (balra húz). Vidd neurologiara es Dévény terápiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!