Mikor cseréltétek le a hordozót (0-13kg) autósülésre?
9 hós volt a kislányom, és igaz hogy csak 7,7 kg, de olyan hosszú volt, hogy a lába nagyon lelógott, és mivel már tudott ülni, utálta ezt a félfekvő püzt a hordozóban.
Vettünk egy olyan ülést, amiben volt szűkítő, így nem veszett el benne, tudott ülni ha szeretette volna, alváshoz ugyanúgy ledöntöttem, és azóta nem horror a közlekedés vele.
A lányom 4-én lesz 5 hós,de mi már nézzük milyet kéne venni!Sajna 7,5 kg,de 73 cm,és kilóg a lába,viszont Ő még nem tud ülni!És mondják aboltban is a csajok,hogy ha veszünk is neki 0-18kilós ülést abban is max 3-4 hónapi fog beleférni,és lehet fölösleges 40ezret kiadnunk érte!Én most tanácstalan vagyok!
Miért kérded?Ti mennyi idősek vagytok?ÉS mekkorák?
10 hónaposan, akkor volt 9 kiló ,úgyhogy súlyban jó lett volna, de lelógott a hordozóról.
Régóta ült magától.
Vetüünk 9-18 kg -ig való autósülést (Besafe)
10 hónapos a kisfiam, 10 kg és 75 cm. Jövő hónapban kap autósülést. Már rég kicsi neki a hordozó, de nekünk nincs saját kocsink, így csak rokonok kocsijában utazunk , ritkán. (Így nem is /volt/ sürgető dolog a vásárlás).
*L*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!