Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az én babám 3hónapos,2napja...

Az én babám 3hónapos,2napja folyamatosan sír, pedig megetetem, tisztába rakom, de sehogy nem nyugszik meg, alig alszik, szinte már megfullad annyira sír! Fájhat valamilye?

Figyelt kérdés
2008. okt. 2. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én lányom 4 hónapos és 3 hónapos kor óta ezt csinálja. Nem bír elaludni és már olyan fáradt, hogy majd leregednak a szemei, de sehogy sem bír elaludni. Én is próbáltam etetni, itatni, tisztába tenni, átöltöztetni, de semmi sem segített. Volt, hogy 5 órán keresztül üvöltött, ahogy írtad, hogy majdnem megfulladt. Azóta sem tudom elaltatni, csk a babakocsiban. Egy idejig eröltettm a kiságyat, de már mindketten hulla fáradtak vagyunk és már nem bírom az iszonyatos egész napos üvöltözést és neki is kell pihenni. A gyerekorvos szerint a foga. Hát nem tudom, de elég vacak egy helyzet. Talán túl lesznek eze a korszakon is.

Kitartás.

2008. okt. 2. 14:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
kiváncsian várom a válaszokat mert az én 3 hós kislányom teljesen ugyanezt csinálja. sehogy se jó neki ilyenkor, bárhogy fogom, bárhova teszem, bárkinél van csak ordít. van hogy már a szeme is könnyes annyira.
2008. okt. 2. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem a foga. Az én lányom is most múlt el három hónapos. Nem sír sokat, de egyfolytában eszi a kezét és dörzsöli az ínyét. Ilyen korban már beindul a fogzás. Ha a keze sokat van a szájában és nyálzik is akkor biztos a fogacskája lesz a baj. Ha pedig így van akkor lehet felíratni az orvossal ilyen ecsetelőt, amivel bekened az ínyét. Ez elzsibbasztja neki és nem szenved annyira. tymy
2008. okt. 2. 16:33
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Lehet kapni gyszertárban olyan gélféleséget ami enyhíti a fájdalmat,és nem fog sírni a manó,sajnos a nevét nem tudom, de érdemes lenne kipróbálni.

Amúgy ha a gyerekorvos megvizsgálta,és semmi,akkor biztos nincs nagy baj,csak valószínű tényleg az inye fájhat,ahogy készülődik a foga.

2008. okt. 2. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!