Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos anyatejes babák...

7 hónapos anyatejes babák napirendje hogy néz ki?

Figyelt kérdés
Hogy álltok az étkezések kiváltásával?
2010. ápr. 23. 09:17
 1/3 A kérdező kommentje:
Mi már az ebédet kiváltottuk, most kezdtük a tízórait.
2010. ápr. 23. 09:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Én ekkor még nem hagytam el egy szopit sem. Ekkor kezdett nagyobb adagokat enni,napi 1x,délben,de szopit mindig kért. Napi 4-5x szopott,éjjel is.
2010. ápr. 23. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ti nagyon ügyesek vagytok, nekünk még csak az sem megy hogy órára pontosan ugyanakkor együnk. Az én kisfiam nappal 5-6 alkalommal szopik, éjjel 2-3x. Általában 10-12 között szoktam Neki valami finomságot adni, de mindig kéri utána a cicit, így még egy étkezést sem váltottunk ki. Nálunk a fő baj az, hogy egyszerre nem eszik sokat, erőltetni meg nem tudom és nem is akarom, úgyhogy szépen lassan haladunk csak. Amúgy már sokmindent eszik, aminek örülök. Az egyetlen biztos pont az esti fürdetés ideje, ezt úgy érzi, hogy jobb, mint egy stopper!
2010. ápr. 23. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!