Milyen kerti játékokat vegyek 1 éves babámnak, amit ki is használ ilyen korban?
Gondoltam kis házikót, ami olcsobb! Ámbár az árakat nem ismerem! Drágák?
Esetleg linkelnétek játékokat?
Szia!
Nálunk is csak hinta,tricikli és homokozó van,hozzá vödör,kis kanna,gereblye,lapát!
És a 16hónapos lányom imádja kotorni a homokot :)
házikó drága és ki se használja
egyszerűbb a kissátor,1-2 ezerért kapható,célnak megfelel
kisfiam tavaly áprilisban volt egy éves. a nyár már az övé volt -ugymond :)
lehet venni triciklit, a pancsolomedencét nagyon szerette és nagyon sokat volt benne, vettem neki bele azokat a kicsi szines labdákat - a multkor a tescoban láttam ilyen labdákat akciosan.
jol szorakoztunk a homokozoban is - a müanyag játékokkal.
ja és amit még nagyon élvezett a kisfiam az a kerti csapra szerelt locsolofej volt, jokat lehetett vele spriccelni :)
a kisházikoval kapcsolatban - épp tegnap néztünk egyet a praktikerben - hát vékony müanyag volt, abszolut nem strapabiro és majdnem 40ezer volt. hát ilyen házikot nem vennék neki.
ha már mindenképp bujkálosat akarsz neki akkor vannak ezek az indiánsátor féleségek - azok is megteszik és nem is olyan drágák.
Nagyon köszi a sok jó ötletet!
Igen jobb a sátor, mint a házikó! Homokozót is csinálok vödörrel és a többi eszközzel!
Triciklit, azt már ki is néztem a Brendonba!
Köszi mégegyszer a segítséget!
Az Aldi-ban sikerült vennünk pár hete házikót, 25 ezerért, de láttam az Intersparban és a Tescoban is hasonló akciót. Egyébként rendkívül drágák. 19 hónapos kislányunk nagyon örült neki. Bepakol, kipakol, az udvaron jól elfér, 4 éves ismerős kislány is nagyon élvezte. Szerintem sokáig fogjuk használni. Ahogy nagyobb lesz, mindig mást játszik majd, pl szerepjátékokat, de lehet bábozni az ablakoknál, stb. Sokszor nekünk kell megtanítani a gyerkőcöket egy-egy játékkal játszani.
Nekünk sátor is van a lakásban egyéves kora óta. Mostanában a babákat ülteti be és ad nekik enni.
Nagyon szép, árnyékolós homokozót láttam a múlt heti Aldi újságban.
Szia!
Nagyon köszönöm Neked is a segítséget!
El is megyek az Aldiba, megnézem a homokozót és biztos találok játékokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!