Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki tápszerezi a babáját, az...

Aki tápszerezi a babáját, az milyen cumival? Mijet érdemes venni, én tejesröl áttváltottam teásra, mert annak kisebb a lyuka. jol tettem? A tejes cumival nagyon gyorsan evett, és állitolag az nem jo ugye? 3,5 honapos

Figyelt kérdés
2010. ápr. 22. 20:43
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk pont ez volt a gond hogy mindig túl sok levegőt nyelt ,ha nagy volt a luk a cumin(habzsolta a tápit vele együtt a bubikat),ha kicsi(folyton sírt evés közben mert kevés tápi jutott a szájába gondolom),és folyton fájt a hasa.Anyósom elkezdte pohárból etetni. Csudák csudájára, ez lett a megoldás.
2010. ápr. 22. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
MAM 2-es cumit használunk, ez levegőzik is. Az Avent cumija nem vált be az alakja miatt.
2010. ápr. 22. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is a Mamm-os vált be
2010. ápr. 22. 21:06
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi a Tommee Tippee-t használjuk. Majdnem 20 hónapja. Nagyon meg vagyunk vele elégedve. Mindíg a korának és a táp sűrűségének megfelelő lyukas etetőcumit vettük hozzá.
2010. ápr. 22. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
MAM 2-est használtunk, semmi gond nem volt vele.
2010. ápr. 22. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Nuk szélesszájut használunk,vagy más néven nuk first choice-t,nekünk ez vált be,és ugy van kialakitva,h ne legyen a babának hascsikarása,mert anti-colic-os!

Mi nagyon elégedettek vagyunk vele,szerintem pont jól jön belöle neki.

2010. ápr. 22. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én Aventet használok, most 3 hónapos a lányom, és most váltottam csak a 2 lyukúra. Nem vettem észre, hogy gond lenne vele. KAp teát is, azt viszont még az 1 lyukúval.
2010. ápr. 22. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
7 hónapos a kisfiam, kezdettől fogva Avent cumit használunk, teához még mindig az egyes lyukút, tápszerhez most már a kettest, de ez állagtól is függ. Múltkor másfajta volt a tápszere, és ahhoz már a hármas cumi kellett, sokkal sűrűbb, szemcsésebb volt, és hiába szívta szegénykém a kettessel, nem igazán akart jönni belőle rendesen. Egyébként ennyi idősen még az egyessel ette. B.
2010. ápr. 23. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!