Akinek a babája este 20.30-tól 7. 00-ig alszik és 7kor indul az első tápszeres kajája, az hogy oldja meg a napi 5x-i étkezést? Illetve azt, hogy ne késő este kapja meg a vacsit.19 hetes és csak tápszeres baba.
Hát igen szerintem nyugodtan adhatod akkor fel oraval hamarabb az utolso kajcsit max kevesebet fog enni.
:)
JÓ BABÁZÁST.
Szia!
Nálunk már régóta a következő a rendszer: 7, 10, 13, 16.30, 20-kor eszik. Most 7 hónapos, nemrég váltottuk ki a déli szopit, most kezdjük a délelőttivel.
Először is picit legyél lazább.
Másodszor, én úgy oldanám meg, hogy pl tízóraira/uzsonnára ne adj neki annyit, amennyit eddig adtál, így marad úgy a kajaidő, ahogy eddig volt.
Amúgy az én kisfiam is este fél 9től reggel kb 7-8-ig alszik. Nekünk ilyen a napirendünk.
Kb.8kor reggeli:tápszer: 200 ml
Tízórai: 10körül :gyümölcs (1 banán, vagy fél üveg barack babakeksszel, de nem sok, kb fél babakajaüvegnyi)
Ebéd: 1körül főzelék: kb 200 ml
Uzsi:17 körül: tejpép: nem egy egész adag
Vacsi: kb negyed 9: 200 ml tápszerből kiveszek kb 40 ml-t, rakok hozzá 1 kanál tejpépet, azt megeszi kanállal, a maradék tápszert megissza.
Úgyh szerintem a köztes étkezésre ne adj neki egész adagot és akkor a tápszer nem fogja megterhelni a pocóját. Ha pedig a vacsi fél órával hamarabb van, mint ahogy kijönne időben, na bumm, nincs semmi, a babád igényeit nézd és ne az órát.
*Sz*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!