Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehetséges, hogy az aloe...

Lehetséges, hogy az aloe activatortól nyügős a babám?

Figyelt kérdés
Ajánlották hasfájásra,elég jól bevált.Viszont mikor ugy adtam neki,hogy épp nem fájt semmije,akkor elég nyügős lett utána. Sokat sirt,nehezen aludt el,viszont utána meg jó hosszan aludt tőle.
2008. okt. 2. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
kóstoltad?mert nagyon rossz az íze.Sajnos ezeknél a termékeknél az a baj,hogy nem arra használjuk amire van ez egy szemcsepp és ha szembe cseppented akkor csíp.Tehát erős szer ezért nyügös a babucid mert erős neki.de szerintem csak akkor addha van hasfájás.Én forgalmazom ezeket a termékeket és én azt ajánlom mindenkinek feleslegesen ne használja.
2008. okt. 2. 09:57
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen lehet.Nem mindenki bírja,ha nem muszály ne add neki v.kérd ki a gyerekorvos véleményét.
2008. okt. 2. 10:23
 3/5 anonim ***** válasza:
53%

Az acitvator nem szemcsepp!!! Egy univerzális készítmény, amit babáknak hasfájásra szoktak adni, és nagoyn jó lázcsillapító. Emelett felnőtt valóban használhatja szemcseppenk, orcseppnek, és igen, mar, de hamar elmulik. Én sebekre szoktam csepegtetni hamar begyógyul tőle minden. És ha van, kiütés, ekcéma, ezzel kezelem.

Ha nem fáj a babád hasa tőle, megcsikarja a kis pocakját, ami nem kellemes, és ezért lehet nyűgös. Én is tapaztaltam, mikor nem voltam benne biztos, hogy fáj -e a hasa és adtam naki. Ez megelőzésre nem igazán jó, csak akkor add, ha tényleg fáj a pocakja, és akkor nem lesz baj tőle!

Sokan írták, hogy álmosítja a babát, ez nem baj:-)

És ne félj, bajt nem tudsz csinálni az FLP-s termékekkel:-)

EGy másik forgalmazó...(és 4 hós baba anyukája)

2008. okt. 2. 10:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát, valószínűleg az íze miatt volt nyűgös, mert borzalmas. Én még nem próbáltam a kisfiamnál, de én használom szemcseppként (nagyon bevált), és arctisztításra (ami szintén nagyon jó). Nem tudom, szerintem tényleg csak ha fáj a poci, akkor add neki. És valószínűleg kicsit maró hatása van, hiszen a szembe kerülve is nagyon csíp, és amikor az arcomat tisztítom vele, utána kipirosodik a bőröm.
2008. okt. 2. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Igyekszem odafigyelni,és csak ha már fáj neki,akkor adok.Jó babázást!
2008. okt. 2. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!