10 hónapos babám szája büdös, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Ma délelőtt éreztem hogy rossz a lehelete. Már van 4 foga,néha szoktam mosni neki, de csak sima vízzel. Mit tehetek még?2010. ápr. 22. 12:20
1/10 anonim válasza:
szerintem rossz a gyomra, v az emésztése, 4 fog még nem okoz "büdöset".....orvos, védőnő biztos tud tanácsolni valamit!
2/10 anonim válasza:
Az én kislányom 14 hós, 8 hónaposan jött ki az első foga. Azóta minden nap megmosom neki, van egy DM-es direkt babáknak való fogkrém, amihez puha- ujjra húzható "fogkefét" is lehet kapni. A sima vízzel szerintem nem sokra mész...
3/10 anonim válasza:
ui.: szerintem azért még ez a négy fog nem okozhatja azt, hogy büdi a szája. Nem bukik esetleg és attól? Védőnő, vagy gyerekorvos bizti tud segíteni!
4/10 anonim válasza:
Szia,
az én fiam szája is büdi néha, nekema azt mondta a doktornénink, hogy a fogzástól is lehet.
üdv
5/10 A kérdező kommentje:
Nem bukik. Eszik már rendesen. Azért mosom csak sima vízzel, mert a fogkrémet még nem tudja kiköpni, nem ? Vagy azt hogy lehet?
Köszi, akkor beszélek a dokival :)
2010. ápr. 22. 13:02
6/10 anonim válasza:
biztos nem ez nálatok a baj, csak leírom, hátha más is járt ilyen cipőben: az én kislányom szája akkor volt büdös, mielőtt beteg lett. általában valami felső légúti hurut, vagy hörgőhurut jött utána.
7/10 A kérdező kommentje:
épp most lábaltunk ki egy jó kis vírusos torokgyulladásból :( Hívtam az orvost, azt mondja a "sok" kajától van :( ?? Csökkentsem a tápszer adagot és adjak neki napi 2x reszelt almát, keksszel ? :O
2010. ápr. 22. 13:20
8/10 anonim válasza:
Mi a Nenedent-baby nevezetű fogkrémet használjuk. Ez kifejezetten az első fogakhoz van kitalálva, gyümölcsös ízű és a baba lenyelheti, nem lesz tőle baja. Már persze ha engedi a fogmosást, mert nálunk már inkább kiveszi a kezemből, vagy ráharap... :)
9/10 anonim válasza:
ui.: fluoridot nem tartalmaz és ezért nyelheti le. Amúgy 1500 Ft körül van, de sokáig elég!
10/10 anonim válasza:
a sok kajától?????!!! ez elég furcsán hangzik...:)
szerintem attól van, hogy torokgyulladása volt.
az én babámnak is szokott, szerintem amióta mindenféle ételt eszik ,azóta van ez, és ugyebár nem moshatom állandóan a fogát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!