Ehet kevesebbet a babám, mert vashiányos? Akinek vasat szedett a babája, javult az étvágya ilyen kis korban?
Figyelt kérdés
Majd 3 hós és erre gondol a doki, hogy talán ezért eszik kevesebbet és nem gyarapszik annyira, mint eddig. Mennünk kell vérvételre is. Nagyon kevés már a tejem, egyre több tápszert vagyok kénytelen adni neki. 2 hete kapta meg a védő oltást, szerintem azóta eszik kevesebbet. Várható nála fejlődési ugrás nem sokára szerintetek? Most 70-110g-t eszik a kisfiam. A napi adagját nem eszi meg, ha az 1,5-ös szorzóval nézzük.2010. ápr. 21. 21:12
1/3 anonim válasza:
Szia! En ugyen ebben a cipöben jarok mint te!Az en babam 8 honapos es 2 honapja nem nagyon hizik,nem tudom,hogy lehet-e ez vashianytol, de ugy hallottam igen lehet!Minden esetre mi jövöheten megyünk teljes kivizsgalasra!Szerintem menjetek ti is!
2/3 anonim válasza:
A lányomnál fél évesen derült ki egy vérvételből, hogy vashiányos. Végül is egy kivizsgálás nem árt. Megnyugtató, hogy nincs baja. Szerintem oltástól vagy a fejlődési ugrástól hosszú távon nem lenne étvágytalan.
3/3 A kérdező kommentje:
Mit takar a teljes kivzsgálás?
2010. ápr. 22. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!