Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mással is előfordul, hogy...

Mással is előfordul, hogy semmilyen szer nem segít a baba hasfájásán? Tényleg elmúlik 3 hós korukra?

Figyelt kérdés
Az én kis picikém nagyon sírdogálós,minden csodaszer csak 3-4 napig tűnik hatékonynak. Tápszeres baba, kevés tejem van,mindig azzal kezdjük az étkezést.Most 2 hónapos, de ez a hasfájás csak nem múlik.
2008. okt. 1. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
első babám nekem is hasfájos volt reggeltől estig éjszaka nappal egyfojtába sirt mondhatjuk semmi nem segitett se homeopátiás bogyo se más egyszer csak vége lett általába azt mondják ha elérik az 5 kg vagy a 6 hét után elmulik nekem igy volt valahogy esetleg probáld meg az espumisan t talán az segit nekem valamennyit segitett de lehet az is csak pár napig remélem már nem sokáig fog fájni szegénykémnek a pocakja minden jot
2008. okt. 1. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 4 hónapos a babám és még mindig hasfájós! A gyógyszertárban készítettek egy folyadékot. Amióta azt issza talán egy kicsit könnyebben van. Háziorvos írta fel nekünk, de a nevét azt nem tudom.
2008. okt. 1. 20:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Használj FLP-s Aloe Vera Acitvatort, kilónként 2 csepp adható. Nekem nagyon bevált. És igen, bár lányom tejes még mindig, de idővel mulik a hasfájás:-) Mi 3.5 hósak vagyunk, már csak néha néha csikarja meg kicsit...
2008. okt. 1. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk semmi sem vált be, csak normaflore. Adtam neki 10 napig, és mintha elfújták volna. Próbáld ki, ez nem gyógyszer annyi a mellékhatása, hogy max nem használ. Engem a dokinéni megdícsért érte. Ált. azért fáj a hasuk, mert még éretlen a bélrendszer, de ez elősegíti annak érését.

Judy

3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája

2008. okt. 1. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!