Ha az első gyermekem 3 kilóval született, akkor nem valószínű, hogy a második sokkal nagyobb lesz születésekor, ugye? A férjem és én is alacsony fajták vagyunk.
Elso 3100g
Masodik 4150g
Mi is alacsonyak vagyunk de 1kg kulonbseg volt a ketto kozott
A ti termetetek csak a gyerek FELNŐTTKORI várható testméretét jelezheti előre.
Itt az a mérvadó, hogy a ti születési súlyotok mekkora volt.
Szintén alacsony pár vagyunk. Viszont mindketten 3200 grammal születtünk. A lányunk is ennyivel született.
A férjem előző felesége szintén kis termetű, ő is hasonló súllyal született. A közös gyerekük is kicsivel 3 kg felett született. Az a gyerek már felnőtt, alacsony.
A közös gyerekünk még pici, de a combja rövid, így jó eséllyel ő is 155 cm körül fog megállni majd.
Tehát a születési súlynál NE a felnőttkori testméretet nézzétek, hanem a szülők születési súlyát. Ha nagy az eltérés kettőtök között (pl te 2 kg körül voltál, a férjed meg 4 kg felett), akkor viszont lutri.
Hát,meglepetések mindig érhetnek!
Ezt senki sem tudja megmondani neked 100% biztonsággal.Nekem szinte ugyanakkora súllyal születtek a babáim,4 kiló felett.
Sorolhatnék példákat még az ismerősi körömből,de felesleges,mert úgy is akkor derül ki a valódi súlya,amikor kibújt a kicsi.
Köszönöm!
Remélem nem lesz túl nagy, félnék a szüléstől egy nagy babával (a császárt meg amennyire lehet szeretném elkerülni). Meg van egy csomó 56-os ruhánk, nehogy ne legyenek jók...
Én 2900/54, exem 2900/56 volt. Lányunk 3400/56 lett. Én 171 lettem,exem 178. Lányunk magas, 4éves. Nagyobb lesz nálam szerintem.
Párom 3200/56 volt,növére 3200/60. Most párom 186,nővére is 175-180között van.
Nekem van még anyu részről tesóm. A fiúra nem emlékszem mekkora volt,de a harmadik,a lány 4200/59. Magas kislány most is,8éves.
Apu 192,felesége 174. Öcsém éppen a 37.hetez töltve született 3350/53-al. Most 14 éves és 190centi,55kiló max.
Szóval nálunk én kicsi voltam súlyban,most husi vagyok,exen kicsi volt,most is vékony. Lányom átlag volt,már vékonx. Anyu testes,hugom vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!