Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ma mennénk először baba-mama...

Ma mennénk először baba-mama klubba de a kicsim alszik. Felébresszem emiatt?

Figyelt kérdés
Még ennie is kell (8hós,de még étkezést nem váltottunk ki)és legalább fél óra kell míg odaérünk.Kettőre kell menni.Olyan édesen aluszkál, hogy nem tudom mi legyen?Ismerkednék már más anyukákkal is és a babámnak is jót tenne egy kis társaság.Halasszam jövőhétre a klubot?
2010. ápr. 21. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem ébreszteném fel ilyenért. ez halasztható elfoglaltság, nem létfontosságú. Inkább aludja ki magát, mert álmosan csak végig fogja az egészet nyűglődni. Akkor meg semmi értelme az egésznek...
2010. ápr. 21. 12:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem vidd magaddal az ennivalót és etesd meg ott.

Indulásig meg hagyd aludni.

2010. ápr. 21. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

És mi van ha késtek?

Én biztos nem ébreszteném fel emiatt.

2010. ápr. 21. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

Én inkább sétálok a babámmal, mint hogy baba-mama klubba járjak. Hogy még ott is a pelenkákról legyen szó, az már sok lenne nekem, elég itthon...

Séta közben pedig szépen alhat a baba tovább.

2010. ápr. 21. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
64%
Istenem,hogy egyeseknek mekkora problémájuk van.Ahelyett,hogy elfoglalnák magukat otthon nekik fontos mászkálni.Bőven elég a séta a gyereknek.
2010. ápr. 21. 13:30
 6/6 A kérdező kommentje:

"Kedves" Utolsó Válaszoló!

Örülnék ha ez lenne a legnagyobb problémám.Sok kedvesség szorult beléd!!!Jó szülő lehetsz ha egy kérdésről ilyen véleménnyel vagy.

2010. ápr. 22. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!