Mi a gyermekorvos váltás menete? Váltott már közületek valaki?
Mi az, hogy majd kinövi????? VADBAROM!!!! 10 év alatt voltam bőven, mikor a gyerekorvos(om) azt mondta, majd elnövöm a hörghurutokat meg ilyeneket... Azután arra ébredtem sokszor, hogy nem kapok levegőt. Éjjel. Volt, hogy apám a lábamnál fogva lógatott, anyám meg a hátamat ütötte szegény, hogy levegőt kapjak... A manduláim szarakodtak, be szoktak durranni, és akkor valami nyákos folyadékot termeltek, ami leragasztotta a gégefedőmet. Már olyan is volt, hogy pizsamában ugrottak a moszkvicsba velem együtt, és mire az ügyeletre értek velem addigra már lila volt a szám, az ügyeletes orvos meg emelte a telefont, hogy mentőt, meg műtőt készíteni gégemetszésre... Na, ez utóbbit megúsztam, mert a doki valahogy levegőhöz juttatott. Ezután anyám elvitt egy privát orvoshoz, akinek az volt az első kérdése, hogy ki volt az a marha, aki még nem küldte a gyereket mandulaműtétre?!? Gyakorlatilag ennek (a privát orvos) az embernek köszönhetem, hogy még élek. Az összes mandulám kivette. Azóta egyszer sem fulladtam.
A lényeg:VÁLTSD LE AZ ORVOST!
32/F
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!