6 hónapos babámnál elkezdtük a hozzátáplálást, de semmit nem fogad el. Mit csináljak?
Én is csak szoptatom a 6,5 hós lányomat. 3 hete próbálkozunk az evéssel, nagyon kicsi sikerrel, de igazából én nem vagyok ezen meglepődve mert a fiam 3 éve ugyanilyen rosszul evett, 7 hós volt mire egy fél üvegnyi gyümiig eljutottunk (ami 80 gramm).
Csak őnála az volt hogy ezzel párhuzamban nem akart tápszert enni viszont szopizott volna napi 8-10 szer.
Nálunk a banános tápszer lett a nyerő az jött be neki csak.
A lányomnál most szerencsére nem kell tápszer van tejem bőven és ő se akar többször szopizni de egyszerüen nem megyünk semmire a kajálgatással. Nem tudok mást csinálni csak türelmesen adom neki.
Ja egyébként 2 napja kipróbáltam hogy nem a sima almapépet adom neki (mert az nagyon folyós volt és egyből köpte ki) hanem alma-krumplit. Ez mintha jobban menne neki! Esetleg próbáljátok ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!